10:00 am – 11:00 pm

Monday to Sunday

Selangor

Malaysia

(+6)0193912656

10:00 am – 11:00 pm

Monday to Sunday

Selangor

Malaysia

(+6)0193912656

BISNES AFFILIATE FACEBOOK

SIMPLE & PROVEN 

 

Teknik & Strategi

Bisnes Affiliate Facebook

PALING SEMPOI !!!

Hasilkan Komisyen RM2,000 PLUS-PLUS

Tak Sampai 5 Hari

& TAK PERNAH FAIL

Tiap-tiap Kali Saya Promote

Tanpa Website & Produk Sendiri.

Saya “BOGEL”kan Teknik & Strategi Yang “ORANG BARU” Pun Boleh Follow 

Dan Mula Hasilkan Result Income Dalam Beberapa Hari Je.

Asalkan Tahu Guna Facebook Je Dah Boleh Buat Komisyen / Income Macam Ni…

 

DARIPADA :

Cikgu Hafis

Pakar Hartanah Maya No.1 Malaysia

Coach Bisnes Produk Digital Malaysia

DAN

Azry Azhar

Online Business Coach

Owner of Shopaz Store

 

Salam hormat…

Saya dulu-dulu sama seperti anda juga, cuba mencari-cari peluang hasilkan extra income melalui internet terutama dari Facebook.

Orang kata senang je nak buat duit dari Facebook ini.

Letak jer gambar produk yang ramai orang nak, lepas tu tag-tag kawan atau iklan banyak-banyak kat group-group iklan confirm lekat sales punya.

Hmmm… tapi saya buat tak pernah jadi pun.

Kena marah dengan orang lain sebab main tag dan kena ban dari group FB lagi ada lah.. 

Tapi saya tak mudah mengalah. Masa mula-mula start dulu ini cabaran yang saya hadapi…

CABARAN BISNES DI FACEBOOK

Rasa-rasanya ramai kot yang senasib dengan saya macam ni dulu…

 

PERLU MODAL BESAR

Terus terang masa mula-mula start mana nak cekau duit modal. Kalau setakat RM500 tu boleh tahan lagi. Kalau lebih dari tu…mana nak cari. Itu pun belum tentu lagi boleh hasilkan income. Silap-silap DUIT BURN macam tu jer.

TAK TAHU NAK JUAL APA DI FACEBOOK

Sebenarnya dah ada banyak idea bisnes, tapi rasa takut nak cuba sebab kalau tak jadi macam mana? Dah fikir dah stok, modal dan macam-macam lagi. Jadi nak jual apa ni yang betul-betul RISK FREE dan boleh hasilkan untung?

SIMPANAN STOK

Belum apa-apa nak kena simpan stok dulu. Kalau takde sales langsung, stok tu nak buat macam mana? Takkan nak longgok dalam stor rumah je kot? Penat-penat pergi ambil stok jauh-jauh, duit minyak, duit tol… last- last sales TELOR AYAM atau tak balik modal pun.

BUAT A-Z

Anda lah BOS, anda lah tukang ambik stok, anda lah tukang bungkus produk, anda jugalah yang merempit ke pejabat pos. Pendek kata dari A-Z anda kena buat semuanya. Alangkah indahnya kalau anda hanya fokus pada buat duit sahaja… kan enjoy!

TAK TAHU PROMOTE KAT FACEBOOK

Orang kata letak gambar kat wall, lepas tu tag nama-nama orang dapatlah jualan. Saya tak dapat jualan, lagi kena maki ada! Try pulak jual kat Facebook Group, asyik kena PENERAJANG je dengan admin group. Habis tu, kalau asyik kena macam ni, bila yang nak buat income betul-betul ni? Apa cara yang betul nak buat ni?

ASYIK TUKAR-TUKAR PRODUK ATAU PERKHIDMATAN?

Dah letih buat produk ni, rasa tak boleh pergi tukar pula buat bisnes produk atau perkhidmatan lain di Facebook ni. Ingatkan nak selesaikan masalah TETAPI masalah yang sama juga berulang kembali. Dah letih jadi letih, dah penat jadi penat!

NEVER GIVE UP!

Selama setahun saya try jual itu dan ini di Faebook, jual kat sana jual kat sini…

LAST-LAST saya jumpa pun sebuah bisnes yang memang SECOCOK & NGAM dengan saya.

Tak perlu ada stok, tak payah buat website dan segala penghantaran dan support produk, saya tak payah nak handle.

Dan bisnes ini TAK PAYAH ADA PRODUK SENDIRI PUN!

 

Uishh? Macamana Nak Hasilkan Income Di Facebook Tanpa Produk Sendiri?

SEMPOI jer sebenarnya…

Ada satu model bisnes di Internet ni namanya Bisnes Affiliate Facebook. Hanya promosikan produk orang lain dan kita dapat komisyen apabila terhasil jualan dari kerja promosi kita.

Lagi BEST, yang saya buat ini adalah produk digital macam ebook, video, software dan lain-lain lagi. Jadi tak payah nak simpan stok dan segala penghantaran produk, support lepas jualan semuanya saya tak handle. Owner produk yang buat semua tu.

Saya promosi je link Bisnes Affiliate kat Facebook, dapat jualan, terus dapat komisyen. Senang kan?

Yang tak tahan tu, komisyen dia banyak tau! Satu produk tu kadang-kadang boleh dapat komisyen hingga 75% nilai jualan produk tu. Senang cerita, kalau produk tu harga RM200, komisyen kita RM150. Banyak tu!!!

Fuyooo! Banyaknya Komisyen.

Macam mana Bisnes Affiliate Marketing Boleh Dapat Untung Banyak Ni Dengan Promosi Produk Orang Lain Jer?

Ok, saya explain serba sedikit ya…

PRODUK DIGITAL – Produk digital kan macam ebook, video dan software. Semuanya bila beli boleh download dan tonton online jer. Jadi, bila produk digital ni dah tentu anda tak pening kepala lagi untuk cari stok, pergi deal dengan supplier, barang pun tak akan rosak…yelah produk tu dalam hard disk…mana ada expiry date. DAN banyak lagi kelebihan produk digital ni!

 

TANPA PRODUK SENDIRI – Bisnes Affiliate Marketing hanyalah kaedah pemasaran produk dengan cara promosikannya sahaja pada orang lain. Anda tak perlu beli pun produk tu dan jadikan sebagai stok. Cukup daftar jadi agen secara online untuk promosikan sahaja produk tu.

 

TANPA STOK – Anda tak perlu simpan stok kerana ianya hanya melibatkan produk digital. Bahkan anda tak perlu lagi bungkus dan hantar stok tersebut. Owner yang akan hantar produk tersebut, itu pun melalui email sahaja.

 

KOMISYEN LUMAYAN – Satu produk yang di beli dari link anda boleh hasilkan komisyen antara 40% – 75% dari nilai jualan satu produk. Senang-senang jer boleh buat RM3-4 Angka sehari. Produk digital kan tak perlu kilang, tak perlu kos pembuatan, kos percetakkan, kos bahan mentah dan lain-lain…sebab tu lah owner produk mampu bayar komisyen yang BESAR!

 

TAK PAYAH SUPPORT – Tak perlu pening kepala kalau ada masalah pada produk, kerana owner yang uruskan semua support. Customer contact owner BUKAN anda! Tak perlu risau nak jawab phone…. Opsss tak payah bagi number phone pun.

 

TAKDE WEBSITE – Anda tak perlulah nak pening kepala nak keluarkan modal untuk buat website. Website semua dah siap dan anda memang dapat link Bisnes Affiliate untuk promosikan dan ia macam website anda sendiri! Tinggal anda promosi dan fikir macamana nak buat duit jer!

 

TAK PANDAI TEKNIKAL – Anda tak perlu kemahiran teknikal yang tinggi seperti buat programming dan coding. Cukup tahu copy & paste, tahu main Facebook dah boleh buat duit dari affiliate ni.

Biar Betik?

Takkan Se”SEMPOI” Tu Kot.

Tak Percaya?

Nah Saya Tunjukkan RESULT INCOME FRESH

Orang Lain Yang Dapat Komisyen Dari

Bisnes Affiliate Facebook Ni…

PERGHH! PROVEN SIOT!

Bisnes Affiliate Ni Memang Betul-Betul

Boleh Hasilkan Income Di Facebook.

Kalau Camtu, Camne Nak Buat?

Senang jer… buat 3 steps ini jer…

PERTAMA – Cari Produk Digital & Join Jadi Agen Affiliate!

Cari produk digital yang buka program affiliate, kat Facebook ada banyak.

Register sebagai agen affiliate mereka secara PERCUMA sahaja dan dapatkan link bisnes

affiliate anda untuk tujuan promosi.

 

KEDUA – Tulis atau Copy Paste Ayat Promosi

Kadang-kadang owner produk akan sediakan ayat untuk promosi produk mereka.

Lepas je register, cari ayat dan copy paste jer kat Facebook. Jangan lupa letak link Bisnes Affiliate anda.

Kalau tak, macamana orang nak beli produk tu dan anda nak hasilkan komisyen. Betul tak?

 

KETIGA – Promosi Link Bisnes Affiliate Anda

Cepat-cepat paste ayat promosi, gambar di beberapa tempat di Facebook yang ramai orang.

Lepas tu anda boleh hasilkan komisyen bila ada orang beli dari link Bisnes Affiliate anda.

 

Anda hanya perlu buat Tiga Langkah ini sahaja dan dah boleh jana income melalui affiliate di Facebook!

OK, Cikgu Hafis. Boleh Explain Detail Lagi Tak? Kalau Boleh Nak Yang Step by Step Supaya Senang Nak Follow.

 

Saya faham… tahap pemahaman setiap individu adalah berbeza. Ada yang terus dapat tangkap bila saya ceritakan 3 step mudah tadi, tapi mungkin ramai lagi yang nak saya explain detail step by step. Nak saya tunjuk habis-habis dan boleh follow sahaja untuk hasilkan income dan komisyen.

Jadi don’t worry, saya bersedia untuk kongsikan lebih terperinci lagi tentang bagaimana saya lakukannya.

Bahkan saya akan tunjukkan step by step di dalam video…

— Rahsia Bisnes Affiliate Facebook —

Ini Merupakan Ebook Video Untuk Mendapat Banyak Keuntungan Melalui Bisnes Affiliate Di Facebook 

– Video 1 – 

– Video 2 –

– Video 3 –

– Video 4 –

– Video 5 –

– Video 6 –

– Video 7 –

– Video 8 –

 

– Video 9 –

 

– Video 10 –

Di dalam Ebook Video ini, saya akan terangkan tentang berikut:

 

  • BASIC AFFILIATE MARKETING

– Kita mulakan dari BASIC supaya anda yang masih baru dan zero knowledge tentang Bisnes Affiliate Marketing ini dapat ikut dengan mudah. Terus terang saya katakana, dah tiada lagi panduan di Malaysia ini yang akan ajar pada tahap BASIC. Hanya dalam video ini sahaja yang ada.

  • LUBUK PROGRAM BiSNES AFFILIATE

– Saya tunjukkan kat mana anda boleh join program-program bisnes affiliate di Malaysia. Setiap bulan ada jer 2-3 produk baru yang boleh anda join sebagai affiliate dan hasilkan komisyen yang sangat lumayan. Sebagai BONUS, saya tunjukkan juga lubuk-lubuk program bisnes affiliate yang berikan komisyen dalam USD bukan RM ya! Maksudnya, promosi sekali dapat komisyen 4 Kali Ganda nilai duit kita.

  • TEKNIK PROMOSI INSTANT SALES

– Saya tunjukkan teknik bagaimana dan di mana anda boleh promosikan link bisnes affiliate anda supaya ramai orang klik dan beli produk tersebut dari link anda. Bila ramai orang klik, ramai juga yang membeli maka banyaklah Komisyen yang akan anda hasilkan nanti.

  • TEKNIK PROMOSI PERCUMA 

Saya tunjukkan teknik promosi PERCUMA di Facebook wall yang betul-betul akan berikan Impact pada Sales dan Komisyen anda nanti. Teknik ini saya tunjuk dari awal bermula dengan memilih friends berkualiti yang boleh transfer jadi prospek dan customer yang membeli dari link affiliate anda.

  • 7 SKILL PROMOSI AFFILIATE 

Buat pertama kali saya tunjukkan BLUEPRINT bagaimana anda boleh promosikan affiliate guna 7 cara ini. Saya ajar anda bagaimana nak buat structure Ayat-ayat Promosi yang boleh tarik sales dengan mudah. Apa Elemen-elemen yang kena letak dalam ayat tu yang membuatkan orang nak beli dari link bisnes affiliate anda dengan segera.

  • CASE STUDY AYAT PROMOSI 

Anda boleh tengok sendiri gaya saya menulis ayat promosi link bisnes affiliate yang anda boleh follow dan sesuaikan dengan produk affiliate yang sedang anda promosikan. Anda boleh tiru ayat-ayat yang dapat lebih 100 respond yang SERIUS nak beli produk dari link affiliate saya dan apply dalam bisnes anda.

  • STRATEGI SALES ON DEMAND 

Saya tunjukkan satu strategi saya pada ayat promosi yang akan membuatkan saya boleh “ARAHKAN” prospek beli dari link bisnes affiliate saya pada masa yang saya nak. Strategi ini buatkan prospek saya berebut-rebut nak dapatkan produk melalui link bisnes affiliate saya pada masa yang saya tetapkan.

Dan macam-macam lagilah yang saya bakal tunjukkan kepada anda nanti.

Tapi Tak Cukup Lagi. 

Saya Nak Anda “PUKUL HABIS”

Dan Dapat Buat Komisyen Yang Banyak

Dari Facebook Dengan Bisnes Affiliate Ini.

Sebagai tambahan saya tunjukkan kepada anda…

Teknik Promosi Bisnes Affiliate di Group FB

– Video 11 –

Dalam video-video ini, saya tunjukkan…

  • GROUP PROMOSI FACEBOOK RESPONSIF – Saya ajar anda bagaimana nak join group FB yang betul-betul responsif dan boleh berikan anda sales banyak. Kalau kena caranya, memang bersepah orang nak dapatkan produk affiliate yang anda promosikan tu.

 

  • STRATEGI POSTING DI GROUP – Saya dedahkan strategi bagaimana nak posting di Group FB untuk dapatkan respond dan sales yang banyak. Ada cara dan waktu nak post link bisnes affiliate anda supaya anda dapat promosikan pada peak hour.

 

  • CLOSE SALES DI KOMEN FB – Saya tunjukkan bagaimana anda boleh terus “SURUH” prospek anda pergi beli produk tu melalui link bisnes affiliate anda bila mereka komen dan berminat pada post anda di group.

 

Dan macam-macam lagi yang akan saya share melalui teknik ini.

Saya Juga Akan Terus Support & Bimbing Anda Untuk Hasilkan Sales & Income Dari Bisnes Affiliate Ini.

Bukan setakat tengok video-video ini ajer. Kalau anda masih tak faham dan sekiranya anda berdepan dengan pelbagai cabaran ketika lakukan bisnes affiliate marketing ini, saya bersedia untuk berikan bimbingan berterusan kepada anda melalui Facebook group KHAS untuk anda yang dapatkan video ini.

Saya sediakan Group Support untuk anda bertanya terus kepada saya tentang bisnes affiliate ini sehingga anda faham dan berjaya hasilkan income serta sales darinya. Jangan risau sekiranya anda stuck ketika follow video-video ini, saya sedia untuk membantu anda.

Adakah Anda Sudah Bersedia Untuk Menjadi

” TOP AFFILIATE ” ?

Ok Cikgu Hafis, Saya Nak Akses Video-video serta Bonus-bonus Tambahan Ini dan Bantu Saya Hasilkan Income Dari Bisnes Affiliate Ini.

Saya rasa anda pun dah nampak potensi bisnes ini sebab tu anda masih baca minisite ini sehingga ke bahagian ini dan SERIUS nak dapatkan akses ke video-video ini untuk mulakan bisnes affiliate dan hasilkan income/komisyen seperti mereka-mereka yang telah berjaya.

 

Saya tahu anda PERCAYA bisnes ini boleh berikan income yang SANGAT LUMAYAN untuk anda. Income dan komisyen yang bakal anda hasilkan nanti adalah milik anda sampai bila-bila dan anda boleh hasilkan sebanyak manapun income yang anda mahu.

 

Saya pernah dengar kata-kata seorang JUTAWAN, kalau nak duit kena keluar duit, kalau nak masa kena korbankan masa.

 

Oleh itu, untuk anda mula hasilkan income dari bisnes affiliate ini, anda perlu laburkan untuk diri anda sendiri dalam pengetahuan atau ilmu yang betul untuk mula hasilkan income.

 

Kalau ikutkan nilai sebenar Video – video dan Bonus – bonus Tambahan ini, ianya bernilai…

 

RM500 SAHAJA.

 

Tetapi saya tak nak nilai RM500 tu jadi batu penghalang kepada langkah pertama anda. Jadi saya buang halangan tersebut dan berikan anda akses kepada video serta bonus tersebut dan dapat bimbingan berterusan dari saya dengan harga cuma…

RM500 SAHAJA

RM100 SAHAJA

 

Nilai ini adalah terlalu rendah berbanding income yang bakal anda hasilkan dari bisnes affiliate ini. Sekiranya anda berjaya hasilkan 2 sales dengan komisyen bernilai RM50 setiap satu pun anda dah boleh dapatkan balik jumlah pelaburan anda tersebut. Saya betul-betul YAKIN anda dapat TAKE ACTION dan dapatkannya semula dalam beberapa hari sahaja.

 

So, jangan tunggu lagi, dapatkan akses Video Tutorial Bisnes Affiliate Facebook sekarang.

WARNING! ANDA BOLEH DAPATKAN AKSES INI SEBELUM TAMAT BULAN MAC 2018 KERANA IANYA AKAN DITUTUP & TIADA LAGI AKSES BARU YANG AKAN DITERIMA. MEREKA YANG DAH DAPATKANNYA AKAN TERUS DAPAT AKSES SAMPAI BILA-BILA.

Anda Sudah Bersedia Untuk Menjadi

Super Super Top Affiliate ???

Masih Tak Yakin?

Saya Bagi Jaminan 100% Money Back Guarantee!

 

Anda takut-takut kalau ianya tak menjadi juga dan tak nak duit anda burn begitu jer? Jangan risau, anda boleh cuba teknik dan strategi ini dahulu dan sekiranya ianya tak berhasil anda boleh minta saya pulangkan semula 100% wang anda tanpa banyak soal pun. Saya TAK NAK anda rugi dan tak dapat apa-apa.

 

Saya tanggung 100% risiko ketika anda cuba apply teknik dan strategi ini. Ini jaminan saya.

Jangan tunggu lagi! You never try, you never know.

DAPATKAN SEKARANG!

RM100 SAHAJA

WARNING! ANDA BOLEH DAPATKAN AKSES INI INI SEBELUM TAMAT BULAN MAC 2018 DAN IANYA AKAN DITUTUP & TIADA LAGI AKSES BARU YANG AKAN DITERIMA. MEREKA YANG DAH DAPATKANNYA AKAN TERUS DAPAT AKSES SAMPAI BILA-BILA.

 

Semoga video dan bimbingan dari saya ini dapat membantu anda hasilkan income dan komisyen dari bisnes affiliate marketing di Facebook. Peluang selalu hadir bila kita tak bersedia. Jangan biarkan diri anda berteka-teki, jadi ke tak jadi ni. Nak tahu, try sendiri. Siapa tahu rezeki anda mungkin ada di sini.

 

Jumpa anda dalam video tu nanti.

Salam kejayaan,

Cikgu Hafis

Pakar Hartanah Maya No.1 Malaysia

Coach Bisnes Produk Digital Malaysia

Azry Azhar

Online Business Coach

Owner of Shopaz Store

 

PS: Panduan ini adalah panduan lengkap dengan video bagaimana anda boleh pelajari dari A-Z tentang bisnes TANPA PRODUK SENDIRI di Facebook dengan menggunakan teknik Affiliate Marketing produk digital. Anda perlu pelajari step by step melalui video ini dan Take Action untuk hasilkan income. Anda takkan hasilkan sebarang income dengan hanya memiliki atau membeli video ini sahaja. Anda perlu buat apa yang diajar dalam video ini untuk hasilkan income.

 

PPS: Panduan ini sangat sesuai untuk anda yang Baru dan ZERO tentang bisnes affiliate di Facebook. Ianya akan diajar dari awal. Bagi anda yang dah mula hasilkan income melalui Facebook, mungkin ini salah satu cara untuk tambah streams of income sambil-sambil sahaja.

PPPS: Anda akan dimasukkan ke GROUP FACEBOOK TERTUTUP dan pelbagai lagi tips dan teknik-teknik affiliate marketing melalui Facebook bakal anda pelajari dari perkongsian rakan-rakan lain. Anda TIDAK KESEORANGAN, ramai yang bantu membantu! Jom kita berjaya sama-sama.

Top